tiistai 14. huhtikuuta 2015

Meillä myös hampaiden valkaisut! :)

Kauneuskeskuksessamme tehdään myös hampaiden valkaisuja hellävaraisella mutta tehokkaalla LED -tekniikalla. LED- tekniikassa valo aktivoi valkaisugeelin, joka poistaa hampaiden kiilteen värjäymät tehokkaasti ja saa aikaan jopa 2-9 astetta vaaleammat hampaat.

Yleisimmin hampaiden tummuminen johtuu iästä, ruokien väriaineista, kahvista, teestä, virvoitusjuomista, tupakasta, antibiooteista tai muista pitkäaikaislääkityksistä. Täysin vitivalkoisia hampaita ei kuitenkaan ole mahdollista saada, ellei asiakkaalla ole jo valmiiksi hyvin vaaleat hampaat.




Hoidolla ei ole sivuvaikutuksia, mutta sitä ei kuitenkaan suositella raskaana oleville tai imettäville naisille, valoherkille, kemoterapiassa oleville, melanooman omaaville tai suuhun juuri tehdyn kirurgisen toimenpiteen jälkeen.
Hoito vaalentaa vain omaa hammasta, eli proteesit, laminaatit ja implantit eivät vaalene, mutta hoito ei vahingoita niitä millään tavalla. LED-valo ei vaikuta kudoksiin suun sisällä tai ulkopuolella, mutta suojalasien käyttö on kuitenkin suositeltavaa hoidon aikana.

Parhaimpien tulosten saamiseksi olisi suositeltavaa olla tupakoimatta, juomatta kuumia/värillisiä juomia (kahvi, tee, punaviini, virvoitusjuomat...)  24 tunnin aikana valkaisun jälkeen.

Vaikutus kestää 4-6 kuukautta hoidon jälkeen, jonka vuoksi sitä suositellaankin tehtävän 2-3 kertaa vuodessa tuloksien ylläpitämiseksi.

Kevättarjouksena tahdomme antaa asiakkaillemme hampaiden valkaisun hintaan 89 euroa, tervetuloa hakemaan kirkas hymy kesäksi! :)





♥ Siiri & Hanna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti