torstai 30. huhtikuuta 2015

Vita Liberata -suihkurusketus

 


Testasimme Vita Liberatan uusia suihkurusketus sävyjä henkilökuntaamme ja kerromme nyt teille kokemuksemme niin itse tapahtumasta kuin tuloksistakin.

Suihkurusketus tehdään muovisessa teltassa, jossa on yksi avonainen seinä. Rusketuksen ajaksi mennään teltan sisään ja käännytään rusketuksen tekijän ohjeiden mukaan. Rusketus sumutetaan iholle tähän tarkoitetulla pistoolilla, jolloin saadaan aikaiseksi tasainen rusketus jokapuolelle kehoa.

Ennen rusketusta iho tulisi kuoria, jotta rusketuksesta tulisi mahdollisimman tasainen. Rusketuksen aikana ollaan muovinen suojamyssy päässä, jotta hiukset eivät värjäänny. Suihkurusketukseen voi tulla bikineissä tai yläosattomissa, mutta suosittelemme kuitenkin mahdollisimman vähäistä pukeutumista rajojen välttämiseksi. Jos rusketukseen tullessa on kuivia kohtia esimerkiksi rystysissä tai polvista, suojaamme ne rasvalla jotta ainetta ei imeydy kuiviin kohtiin liikaa.
Rusketuksen jälkeen tulee pukeutua mahdollisimman ilmaviin vaatteisiin, jotta ihoon ei synny hankaumien seurauksena läikkiä. Seuraavat 6-8 tuntia tulisi olla kastelematta ihoa ja ajan täytyttyä ohjeväri pestään suihkussa pois.




Käytimme kaikissa suihkurusketuksissa samaa sävysekoitusta, joka muodostui sekoittamalla sävyjä Equador 2/3 ja Brazil 1/3. Jokainen meistä oli suhteellisen vaalea lähtötilanteessa, mutta pieniä sävyheittoja jokaisella oli keskenään. Rusketuksen jälkeen iho näytti hyvin päivettyneeltä ja sävy jopa tummeni ajan kuluessa. Ennen ohjevärin pesua iho oli tummimmillaan, mutta pesun jälkeen sävy tasoittui kauniin päivettyneeksi, eikä tuntunut ollenkaan liian tummalle.

Valitsemme jokaiselle asiakkaalle sopivan sävyn toiveiden pohjalta.

Tervetuloa ruskettumaan!:)

2 kommenttia:

  1. Ketkä teillä tekevät näitä rusketuksia?

    VastaaPoista
  2. Rusketuksia meillä tekevät Hanna,Inka,Maria ja Marju-Riikka.

    VastaaPoista